ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

Όλοι έχουμε πάντα στην ζωή μας μια στιγμή που είναι κομβική για να πάρουμε αποφάσεις, αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την εμφάνισή μας, την δουλειά μας, τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Επίσης όλοι έχουμε τις τυχερές  και άτυχες στιγμές μας.

Είναι ευλογία όταν η τύχη συνδιάζεται με την απόφασή σου.

Έτσι κάπως έγινε και με μένα. Ζώντας για χρόνια με τα επιπλέον κιλά που κουβαλούσα,αφήνοντας τον ευατό μου εντελώς αγύμναστο και χωρίς καμία ποιότητα διατροφής ,κάποια στιγμή πέρσι πήρα την απόφαση να κάνω κάτι για μένα. Να με προσέξω. Έπρεπε να κάνω καθημερινά γυμναστική. Με ψυχολογία στο πάτωμα και καμία πίστη στον ευατό  μου, ήμουν τυχερή γιατί ψάχνοντας στο ίντερνετ για personal trainer πέτυχα την σελίδα του Παναγιώτη.

Θυμάμαι να του στέλνω δειλά ένα εμαιλ με το πόσο κιλά ήμουν, και ότι ήθελα να ξεκινήσω γυμναστική (με πόνους στα γόνατα, στην μέση, 0 φυσική κατάσταση) και το πρώτο τηλέφωνο του που ήταν τόσο εμψυχωτικό για μένα. Ήταν ένας άνθρωπος που ακουγόταν τόσο ήρεμος και συνηθισμένος να αναλάβει εμένα στα 146 μου κιλά που δεν το πίστευα, προφανώς επηρεασμένη από άλλους γυμναστές που θέλαν να αναλάβουν μόνο καλλίγραμες κοπέλες. Είχα ανάγκη από κάποιον να πιστέψει σε μένα, να μην με λυπηθεί όπως λυπόμουν εγώ τον ευατό μου,να με παροτρύνει, να με πιέσει όταν θα καταλάβει ότι έχω και άλλες αντοχές γνωρίζοντας άριστα τα όρια μου και αυτός ήταν ο Παναγιώτης.

Με έκανε να πιστέψω σε μένα, ήταν διπλα μου όλες τις στιγμές που ήθελα να τα παρατήσω, ήξερε πότε έπρεπε να με πιέσει και πότε όχι, ήταν δίπλα μου τις στιγμές που με έπιαναν τα κλάματα νομίζοντας ότι δεν θα τα καταφερω ποτέ, με έκανε να έχω αντοχές, να φτιάξω την φυσική μου κατάσταση, να είμαι στα 101 κιλά και να μπορώ να τρέχω. Να περιμένω κάθε φορά που θα έρθει με χαμόγελο και όχι πανικοβλημένη ή με κακή διάθεσή όπως ένοιωθα με άλλους γυμναστές στο παρελθόν (για αυτό και ποτέ δεν γυμνάστηκα). Ο Παναγιώτης πέρα από άριστα καταρτισμένος επαγγελματίας είναι και καλός άνθρωπος, γνωρίζει άριστα από ψυχολογία και προσαρμόζει εξατομικευμένα πρόγραμμα στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ασκούμενου.

Δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν πίστευε σε μένα , ένα ευχαριστώ είναι λίγο για αυτόν τον άνθρωπο. Πλέον για μένα δεν είναι μόνο μέντορας, άριστος επαγγελματίας, προσγειωμένος και με έκανε να αγαπήσω την γυμναστική και να δω αλλαγή στο σώμα μου είναι ΦΙΛΟΣ και αυτό είναι το πιο ουσιαστικό.

Συγνώμη για όλες τις φορές που γκρίνιαξα (και θα ξαναγκρινιάξω) αλλά χωρίς εσένα δεν θα μπορούσα να έχω καταφέρει τίποτα. Να είσαι πάντα καλά.

Νίκη
Ιδ. Υπάλληλος
Σύσταση του Γιάννη Γκαγκαλούδη που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ2 για την EUROLEAGUE στις 14-01-2016. Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.
Γιάννης Γκαγκαλούδης
https://www.youtube.com/watch?v=QKI4NgXz8P4

Η γνωριμία μου με τον Παναγιώτη έγινε τυχαία. Δεν χρειάστηκε παραπάνω από 5 λεπτά για να αποφασίσω ότι «He was the ONE». Μέσα 5 μήνες μου άλλαξε τελείως την αντίληψη που είχα για το τι σημαίνει η λέξη «γυμναστική». Έμαθα να ελέγχω το σώμα μου, να βρίσκω τα όρια και τις αντοχές μου. Το σώμα μου άρχιζε να αλλάζει, η φυσική μου κατάσταση και η ψυχολογία μου να εκτινάσσονται στα ύψη. Σε κάθε προπόνηση και κάτι διαφορετικό σε διαφορετική σειρά αλλά πάντα με το ίδιο αποτέλεσμα. Πραγματική γυμναστική η οποία πλέον έχει γίνει κομμάτι της ζωής μου. Coach ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες!!! -20 κιλά μέσα σε 5 μήνες λοιπόν και συνεχίζουμε.

Παναγιώτη η «σχέση» μας δεν τελειώνει εδώ γιατί εκτός από ένας καταπληκτικός Γυμναστής είσαι πλέον για μένα και ένας μοναδικός φίλος.

Βασίλης Τσάγκας
Ιδ. Υπάλληλος

Τρίτη και 13 Ιανουαρίου 2015 ξεκίνησα το ταξίδι για ένα πιο υγιές και δυνατό σώμα. Πέντε μήνες μετά, είναι Ιούνιος και με την καθοδήγηση του Παναγιώτη είμαι 13 κιλά ελαφρύτερη και έχω ένα «άλλο» σώμα. Τον Παναγιώτη τον ανακάλυψα στο internet και αποδείχθηκε πραγματική αποκάλυψη! Έχει άπειρες γνώσεις γύρω από το ανθρώπινο σώμα και τη λειτουργία του και άπειρη υπομονή να σε πηγαίνει βήμα – βήμα. Με ένα ιστορικό εγχείρησης μηνίσκου, τενοντίτιδες στα δύο χέρια και εντελώς αδύναμους καρπούς στους οποίους δεν μπορούσα να στηριχτώ ούτε δευτερόλεπτο, ο Παναγιώτης βρήκε τον τρόπο και να με γυμνάζει εντατικά και να ξεπεράσω όλους αυτούς τους τραυματισμούς. Έχω περάσει από πολλά γυμναστήρια στο παρελθόν, μεταξύ των οποίων και κάποιο πολύ επώνυμο (και ακριβό!) και πουθενά δεν συνάντησα τόση γνώση και πραγματική θέληση για αποτελέσματα. Νομίζω ότι ο Παναγιώτης χαίρεται όσο κι εγώ για κάθε μικρή ή μεγάλη πρόοδο που κάνω. Να προσθέσω ότι εκτός από εξαιρετικός γυμναστής είναι και εξαιρετικός άνθρωπος!

Παναγιώτη σε ευχαριστώ για την υπομονή, τις γνώσεις και την υποστήριξή σου!

Κατερίνα Χ.
Χημικός, Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας

Ό,τι και να γράψω για τον Παναγιώτη θα είναι λίγο…

Όταν πρωτοξεκίνησα, ήμουν διστακτική λόγω των αμέτρητων προσπαθειών που είχα κάνει και με δίαιτες αλλά και με γυμναστική, όμως ο Παναγιώτης έκανε πραγματικότητα όνειρο χρόνων!!! Με στήριξε (και με στηρίζει) σε όλα τα στάδια! Το πρόγραμμα ασκήσεων (που κάθε φορά είναι διαφορετικό!!) είναι προσαρμοσμένο στο σωματότυπο και τον μεταβολισμό μου (που δυστυχώς δεν ήταν στα καλύτερα του). Οι συμβουλές του ανεκτίμητες!! Η επιμονή που έχει, η υπομονή αλλά και η ειλικρίνεια του είναι στοιχεία που με πεισμώνουν να συνεχίζω!! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

Βάσια Φωτεινιά
Γεωπόνος, MBA

Λόγω του ότι δεν βλέπω, ο γυμναστής και Personal Trainer Τσάπρας Παναγιώτης, μου έδωσε φως. Γιατί δίνει κομμάτι από την ψυχή του. Εξαιρετικός γυμναστής, αληθινός φίλος και ροκ τύπος. Μετά τιμής.

Γιώργος Μάρρος
Συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος

Εκτός από την εμπειρία του και την απόλυτη γνώση του ανθρώπινου σώματος, έχει έναν τελείως προσωπικό και ιδιαίτερο τρόπο να κατανοεί τις ανάγκες του κάθε μαθητή του με επιμονή, υπομονή και παρότρυνση.

Εξαιρετικός, συνεπής, με πάθος για τη δουλειά του!!!
Έχει ένα μοναδικό χάρισμα να συνδυάζει, να δημιουργεί και να προσαρμόζει νέες ασκήσεις και προγράμματα τόσο διαφορετικά κάθε φορά!!!

Έχω καταλήξει ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες Personal Trainers:
Οι συνηθισμένοι (Personal Trainers) και
ο Παναγιώτης!

Είμαι τυχερή που γυμνάζομαι μαζί του!!!

Κόνυ Struecker-Αργυροπούλου
Οικονομολόγος
Βελτιωστε την καρδια σας!

Είμαι ο Γιώργος Ιωάννου, καθηγητής Φιλόλογος και έχω υποβληθεί σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς (by pass). Επί τριετίας αθλούμαι υπό την επίβλεψη του γυμναστή Παναγιώτη Τσάπρα , ο οποίος εφαρμόζει εξειδικευμένα  και εξατομικευμένα προγράμματα άθλησης που βελτιώνουν όχι μόνο τη φυσική και σωματική κατάσταση του αθλούμενου αλλά και την καρδιακή λειτουργία.

Υποβληθείς σε καρδιολογικές εξετάσεις ο καρδιολόγος που με παρακολουθεί διαπίστωσε ότι η λειτουργία της καρδιάς βελτιώθηκε πάρα πολύ, δημιουργώντας μάλιστα και άλλες οδούς κυκλοφορίας του αίματος, δηλαδή φυσικά by pass.

Για τους παραπάνω λόγους συνιστώ ανεπιφύλακτα για την άθληση σας τον Παναγιώτη Τσάπρα για να φτιάξετε μια δυνατή και υγιή καρδιά.

Γιώργος Ιωάννου
Καθηγητής Φιλόλογος