Όλοι έχουμε πάντα στην ζωή μας μια στιγμή που είναι κομβική για να πάρουμε αποφάσεις, αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την εμφάνισή μας, την δουλειά μας, τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Επίσης όλοι έχουμε τις τυχερές  και άτυχες στιγμές μας.

Είναι ευλογία όταν η τύχη συνδιάζεται με την απόφασή σου.

Έτσι κάπως έγινε και με μένα. Ζώντας για χρόνια με τα επιπλέον κιλά που κουβαλούσα,αφήνοντας τον ευατό μου εντελώς αγύμναστο και χωρίς καμία ποιότητα διατροφής ,κάποια στιγμή πέρσι πήρα την απόφαση να κάνω κάτι για μένα. Να με προσέξω. Έπρεπε να κάνω καθημερινά γυμναστική. Με ψυχολογία στο πάτωμα και καμία πίστη στον ευατό  μου, ήμουν τυχερή γιατί ψάχνοντας στο ίντερνετ για personal trainer πέτυχα την σελίδα του Παναγιώτη.

Θυμάμαι να του στέλνω δειλά ένα εμαιλ με το πόσο κιλά ήμουν, και ότι ήθελα να ξεκινήσω γυμναστική (με πόνους στα γόνατα, στην μέση, 0 φυσική κατάσταση) και το πρώτο τηλέφωνο του που ήταν τόσο εμψυχωτικό για μένα. Ήταν ένας άνθρωπος που ακουγόταν τόσο ήρεμος και συνηθισμένος να αναλάβει εμένα στα 146 μου κιλά που δεν το πίστευα, προφανώς επηρεασμένη από άλλους γυμναστές που θέλαν να αναλάβουν μόνο καλλίγραμες κοπέλες. Είχα ανάγκη από κάποιον να πιστέψει σε μένα, να μην με λυπηθεί όπως λυπόμουν εγώ τον ευατό μου,να με παροτρύνει, να με πιέσει όταν θα καταλάβει ότι έχω και άλλες αντοχές γνωρίζοντας άριστα τα όρια μου και αυτός ήταν ο Παναγιώτης.

Με έκανε να πιστέψω σε μένα, ήταν διπλα μου όλες τις στιγμές που ήθελα να τα παρατήσω, ήξερε πότε έπρεπε να με πιέσει και πότε όχι, ήταν δίπλα μου τις στιγμές που με έπιαναν τα κλάματα νομίζοντας ότι δεν θα τα καταφερω ποτέ, με έκανε να έχω αντοχές, να φτιάξω την φυσική μου κατάσταση, να είμαι στα 101 κιλά και να μπορώ να τρέχω. Να περιμένω κάθε φορά που θα έρθει με χαμόγελο και όχι πανικοβλημένη ή με κακή διάθεσή όπως ένοιωθα με άλλους γυμναστές στο παρελθόν (για αυτό και ποτέ δεν γυμνάστηκα). Ο Παναγιώτης πέρα από άριστα καταρτισμένος επαγγελματίας είναι και καλός άνθρωπος, γνωρίζει άριστα από ψυχολογία και προσαρμόζει εξατομικευμένα πρόγραμμα στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ασκούμενου.

Δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν πίστευε σε μένα , ένα ευχαριστώ είναι λίγο για αυτόν τον άνθρωπο. Πλέον για μένα δεν είναι μόνο μέντορας, άριστος επαγγελματίας, προσγειωμένος και με έκανε να αγαπήσω την γυμναστική και να δω αλλαγή στο σώμα μου είναι ΦΙΛΟΣ και αυτό είναι το πιο ουσιαστικό.

Συγνώμη για όλες τις φορές που γκρίνιαξα (και θα ξαναγκρινιάξω) αλλά χωρίς εσένα δεν θα μπορούσα να έχω καταφέρει τίποτα. Να είσαι πάντα καλά.

Νίκη
Ιδ. Υπάλληλος